суботу, 4 лютого 2017 р.

Події тижня 23 січня - 3 лютого: засідання Окружного адміністративного суду м.Києва, зустрічі, фотозйомка

30 січня 2017 р. о 15:20 відбулося засідання Окружного адміністративного суду м.Києва.
Слухалася справа щодо порушення ДБН 360-92 у виданих ГУР МО України містобудівних умовах і обмеженнях на забудову земельної ділянки на вул. Львівській, 15 у Святошинському районі.
Суддя оголосив, що надалі розгляне справу у письмовому режимі.



Представник Міністерства оборони України клопотав про залучення Головного управління розвідки до процесу як третьої сторони, проте не зміг надати документи, про те, що ГУР МО України є юридичною особою. Нтомість згідно з запитом до реєстру юридичних осіб, а також згідно з даними судді, який перевірив реєстр на місці, ГУР МО України не зареєстровано як юридичну особу.

Представник ДАБІ наголошувала на тому, що громада взагалі не має права позиватися про скасування містобудівних умов і обмежень. Начебто, збільшення населення мікрорайону вдвічі на інші порушення ДБН 360-92 у містобудівних умовах і обмеженнях жодним чином не зачіпають права місцевих мешканців.

Дякуємо усім, хто підтримав позов на засіданні!
Це були десятки мешканців Святошинського району, депутати Київської міської ради, їхні представники.
Оголошення про проведення судового засідання проглянули в мережі інтернет близько 800 осіб за 5 днів.



28 січня 2017 р. відбулася зустріч мешканців вул. Львівської, 12 з питань неналежного функціонування систем опалення і постачання гарячої води в будинку. Після зустрічі у приватних розмовах місцевих мешканцям було роз'яснено поточний стан справ на будівництві вул. Львівської, 15 і потребу підтримувати судові позови та викликати поліцію, якщо є ознаки порушень на будівнцтві.

Того ж дня на будівництві виконувалися роботи, пов'язані із спаленням невідомих речовин із жахливим смородом.



Було зроблено фотографії земельної ділянки вул. Львівська, 15 з повітря для документації збитків, завданих будівництвом зеленим насадженням.



Щотижня проводяться зустрічі із Головою Святошинського району, депутатами Київської міської ради від Святошина.