понеділок, 24 квітня 2017 р.

Оголошення: пікет Військової прокуратури 27 квітня з питання будівництва на вул. Львівській, 15

Святошинський районний суд м. Києва Ухвалою від 14 квітня заборонив будь-які будівельні роботи на вул. Львівській, 15 на час розгляду справи.

Проте забудовник цинічно ігнорує рішення суду, продовжуючи щоденне ведення будівництва. Святошинська поліція бездіяльна.

У четвер, 27.04.2017 об 11:00 громада пікетує Військову прокуратуру Центрального регіону України, вул. Петра Болбочана (колишня Командарма Каменєва), 8 (10 хв. пішки від станції метро «Дружби народів»), якій передано кримінальну справу про незаконне будівництво.

Захисти перемогу громади в суді – захисти майбутній парк на Львівській, 15!



На фото: 19 і 20 квітня 2017 року громада викликала поліцію на незаконне будівництво на вул. Львівській, 15, відоме як ЖК "Святобор". Забудовник ТОВ "Інвест-Будресурс" та ТОВ "Девенстрой" продовжують рити котлован, заливати бетон та ін. попри Ухвалу Святошинського районного суду міста Києва, яка забороняє будь-які будівельні роботи. Поліція отримала доступ на територію вул. Львівської, 15, проте не зафіксувала факт порушення судової заборони. Більше того, у райвідділі заяву та надані документи навіть не кваліфікували як достатню підставу для відкриття кримінальної справи, а розглядають їх як "звернення громадян".